24-05-08

Zaterdag 24 mei 2008

Onder het motto, what happens in Vegas stays in Vegas, zullen we moeten wachten op alle sterke, en minder sterke verhalen uit Vegas.

Ondertussen hebben we de staat Nevada verlaten, en komen zo meteen één uur dichter bij huis. Vanaf nu bedraagt het tijdsverschil 8 uur ipv 9 uur.

usa-timezone-map

We steken de grens over op de Hoover Dam, een bouwwerk van 1932, gebouwd op de Colorado rivier. Ze voorziet de omgeving, en dan vooral de stad Las Vegas van de nodige power, om al die blinkende neonreclame gaande te houden. Dit enorme bouwwerk vormt inderdaad de grens tussen Nevade en Arizona.

hoover-dam-aerial-91_4

Vandaag gaat het via Kingman naar de Grand Canyon

zaterdag 26 mei

 137_KingmanWelcomeTower

Over deze historische route, die deel uitmaakt van de befaamde Route 66, komen we bij het misschien wel meest befaamde bouwwerk van de natuur, The Grand Canyon. De Erosie heeft er gezorgd voor een uitzonderlijk fenomeen, dat we wel kunnen fotograferen , maar voor de echte impact te begrijpen moet je er naast staan. We beloven nu al dat er weer ontelbare beelden zullen gemaakt zijn. Spijtig van het slechtere weer, volgens de voorspelling zou het vandaag maar rond de 0°C zijn

 

bright-angel-canyon

 

Grand%20Canyon

grand-canyon-mather
Geniet dus maar mee met ons, de tijd begint nu wel te korten, we genieten dus ook van elk moment.

22:17 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.