23-05-08

Woensdag 21 mei

Eerst en vooral een dankwoordje aan de mensen thuis die, wanneer wij geen internetverbinding hebben, toch het thuisfront middels de blog op de hoogte houden over ons reisprogramma. Paul en Carl bedankt !

Woensdag was Rudy Verhoeven jarig, zijn verjaardag werd 's ochtends op een passende wijze bedacht door de groep. Na de gebruikelijke felicitqaties werd hij toegezongen en kwamen de cadeaus op tafel.

Zoals jullie al hebben kunnen lezen zijn we woensdag naar het Yosemite natuurpark getrokken. Ook op degenen onder ons, die niet zo natuurparkminded zijn, maakte al het wonderlijke natuurschoon van deze dag een diepe indruk. Toen we het park inreden eerst wat fotootjes gemaakt van watervallen en rotspartijen, vervolgens een wandeling naar de Vernal Falls gemaakt, de Upper en Lower falls bezocht en de middag afgesloten met een picknik in het park. Na Yosemite gingen we op weg naar onze eindbestemming voor woesndag: Mammoth Lakes. Aangezien de Tioga pas sinds dinsdag was geopend hebben we deze route gekozen; we werden alweer getrakteerd op wonderlijk vergezichten en wisselende decors.SJoseSJose-1SJose-2SJose-3SJose-4SJose-5SJose-6SJose-7SJose-8SJose-9SJose-10SJose-11SJose-12
  

03:57 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Amai...de bananen waren zeker in uitverkoop mannen...?!

Gepost door: Carl | 23-05-08

De commentaren zijn gesloten.