21-05-08

Woensdag 21 mei

Op de planning van vandaag staat een ritje van 250 km. Maar wat voor ritje !!

Doorheen het Yosimite National Park, een afgesloten natuurpark vooral gekend om de watervallen , de kale bergtoppen en wijdse valleien. Een plaats waar men meestal naartoe trekt om lange wandelingen te maken

Even situeren :

woensdag 21 mei

Met bergtoppen van 8842 Ft (voet) spreken we al vlug over bijna 3000 meter hoge bergtoppen. Omdat het weer de laatste week zo goed was is  de doorgang aan de oostkant geopend en werd het voorziene programma aangepast. We rijden dus doorheen het park en overnachten vannacht in Mammoth Lakes. Hierdoor kunnen we morgen de rit inkorten en via Death Valley naar Las Vegas gaan, maar meer hierover morgen.

Beelden van Yosimite : (uitspraak : Josh i mijt)

halfdome6

P5050015

Ribbon-Fall

sentinel

 

upyosfall

 

In Gavere begint het ondertussen duidelijk te worden dat er drie bezige jongens afwezig zijn waardoor we dus vandaag op een hogere snelheid zijn moeten overschakelen. Toch de groeten van iedereen aan iedereen hier in Gavere.

Gavere

 

Nog even meegeven dat het gebied waar we vandaag en morgen doorheen trekken wel redelijk afgelegen en desolaat  is, waardoor we waarschijnlijk niet bereikbaar zijn per telefoon.

19:48 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

groetjes uit Deinze Dag Eddy en Steven hier tante linda,terwijl jullie nog zachtjes liggen te dromen heb ik naar de site gekeken.Zo te zien heb je daar naar je zin,een mooi streek zeker de moeite waard.
Hier alles ok bij jullie thuis ook denk ik.Zo ik ga het hier bij laten geniet er nog van want het begint al af te tellen (nog nie teveel aandenken).saluuuuuuuuuuuuuuuuuuuutjes!!!!!!!!!!!!!

Gepost door: linda en patrick | 22-05-08

De commentaren zijn gesloten.