14-05-08

Woensdagochtend in San José

Zo, net telefoontje gehad vanuit San José.

San_Jose_FD_t-shirt

Allereerst de groeten van iedereen. Ik mocht zeker al vertellen dat de ontvangst tot in de puntjes voorbereid was en tot ieders genoegen is verlopen. In elk van de kazernes stond men ons op te wachten en werden we met open armen ontvangen. De kennismaking tussen de Amerikaanse crew en de belgische bezoekers verliep dus hartelijk.

fireDept_sanJose

Iedereen vond een kamer om zijn spullen te deponeren, en de eerste meldingen (enkele grasbrandjes, meestal medische tussenkomsten) begonnen binnen te lopen. Voor de meesten werd het toch een rustige nacht zodat iedereen fris was voor de verzameling vandaag.

Er staat een groepsbezoek op het programma vandaag.

SJFD%20Logo%20-%20RED

Kennismaking met de HazMat dienst van de lokale brandweerdienst.

IMG_0660

De ploegen die dagelijks, met gespecializeerd materiaal klaar staan om tussen te komen bij ongevallen met gevaarlijke stoffen. De fireobservers hebben bij hun een afspraak en zullen de ochtendtraining meemaken.

sta%2029%20

Verder is er nog een bezoek gepland aan het Firemuseum. Een beetje brandweergeschiedenis, en enkele old timers voor de camera halen, daar zijn we wel voor te vinden. Iedereen is in ieder geval gevraagd voor de BBQ in Station 1 deze avond (bij jullie is het dan morgenvroeg).

%2Fphotofolio%2Fimg%2Fthumbnails%2Fth_knoxmartinempire1

Schikkingen zijn ook getroffen om onze begeleiders een verbinding te geven met het internet zodat vanaf morgenvroeg we regelmatig live - updates krijgen vanuit San Jose

 

San+Jose+-+California[1]

18:53 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Jow mannen Eddy Serge& Steven
Alles ok daar over de grote plas en is het de moeite om daar te zijn (domme vraag zeker)i!s gelijk in de filmkes als jullie ergen en plekje vrij is in de valiezen mag je me een sweater (XL) je weet wel met een of ander brandweer tekening er op meebrengen ga stopen want moet nog wa werken he Groeten Danny
Ps nog veel plezier en zei voorzichtig doeiiiiiii

Gepost door: Danny depauw | 14-05-08

T'is doar goed Zo te lezen is het doar héél goed lees ik.
Een goeie reklame voe de pompiers van San José en de fireobservers.
Geniet met volle teugen, we volgen de blog op de voet.
groetjes
Luc de pompier

Gepost door: Luc | 14-05-08

Yo de mannen van Gavere Yo mannen,
Goed aangekomen zie ik. Terwijl jullie op vakantie zijn is er hier deze morgen nog een lijkje komen bovendrijven in de schelde (manmanman) Den Eddy zal hem wel kennen nl André de Groote van Vurste. Hopelijk krijgen jullie wat aktie te zien en we blijven jullie volgen op den blog.
See ya
Marre en zijn madam, en de klein mannen

Gepost door "Mario D.W."

Gepost door: Mario | 14-05-08

De commentaren zijn gesloten.