01-01-08

Beste Wensen voor 2008 vanwege FireObservers!

Beste Collega's,

 

Het is een eindje stil geweest op de blog door allerlei omstandigheden, maar daar gaan we vanaf vandaag iets aan doen. Een nieuw jaar met een nieuwe lei zogezegd. We gaan vanaf nu de blog toch zeker wekelijks proberen aan te vullen met nuttige info om dan van zodra we dichter bij de vertrekdatum komen de frequentie op te drijven kwestie het up- to -date te houden van de blog.

 cragmont_overhauling

Klik op de foto hierboven om de site "San Jose Fire Fighters Local 230" te bereiken. Mooie en zeer informatieve site over SJFD!

 

Via deze weg willen wij, het bestuur van FireObeservers, aan alle leden en hun familie een vreugdevol 2008 toewensen! En vooral aan de mensen die deelnemen aan deze stage. Het begint voor ons stillekes in te korten want mei zal nu zeer snel op onze stoep staan. Local 230,here we come!

Engine%2018

We vinden het dan ook raadzaam om af en toe eens te kijken op de blog om praktische problemen te voorkomen, bv. Is je paspoort nog ok enz... Hou ook af en toe een de site van San Jose Fire Fighters Local 230 in het oog!

 

tot blogs!

Pascal

 

21:43 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

beste wensen Aan alle fire observers de beste wensen voor 2008, en een veilig jaar zonder ongevallen voor u , collega's en familie. De bijzondere wensen voor de mensen die meegaan in Mei naar san José.
Tot in maart op de volgende vergadering

Gepost door: Eddy depauw | 02-01-08

Je hebt een aantal punten is er een eerste klas. Ik beschouwde op het internet voor de afgifte en ligt de meeste mensen zal samen met samen gaan met uw website.

Gepost door: forex investment | 16-04-11

De commentaren zijn gesloten.