21-09-07

FireObserver Filiep Lefebvre uit Kortrijk

hallo,

Nu hebben we den beste maat van Frédéric uit Kortrijk die ons zijn voorstelling doet. Nu dacht hij dat hij bij de laatste was maar dat is niet zo. Er moeten er zich nog voorstellen,hoor. En daarbij, we hebben nog de tijd want we hebben nog 8 lange maanden te gaan, nietwaar? Go for it, Fluppe!

 

04-25-07_0753 (Small)

DSC00088 (Small)
DSC00290 (Small)

Hallo beste reisgenoten fireobservers,

Hier ben ik dan, beter laat dan nooit, weet dat de computer niet mijn beste vriend is zodanig uitstel !!!!

Zoals jullie al kunnen raden ben ik Filiep Lefebvre en 49 lentes jong. Beroepshalve ben ik Zelfstandig vloerder en ben maar sedert een drietal jaren lid van de vrijwillige brandweer te Kortrijk.

door het toedoen van mijn peter in de brandweer Fredje heb ik mij eveneens laten overhalen om mij in te schrijven voor de stage in de verenigde Staten.

Een ding weet ik zeker ik ben veel te laat bij de brandweer gekomen want het was een beroep die mijn ouders als te gevaarlijk beschouwden. Toen ik later te weten kwam dat er op de leeftijd geen grens meer was heb ik mijn examen meegedaan en zodanig, ziehier filiep de brandweerman.

In mijn vrije tijd (als die er al is) zou ik wel eens gaan bowlen.

Ik kijk er al naar uit om verder met de groep kennis te maken

Groetjes

fluppe

Ja Fluppe, als ik zo eens de groep bekijk van wie ik al een voorstelling heb mogen ontvangen, dan gaan we nog een beetje leute hebben! Begin al maar te trainen om Budweisers te drinken! Olé.

 Grtz

Pascal

21:43 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.