20-09-07

FireObserver Luc Van den Bossche

Yo de mannen,

De zoeten inval! Nog ene die zich voorstelt! En natuurlijk ene die ik ken van Jacksonville. De Luc. We hebben er een fijne tijd doorgebracht ( ook met zijn vader)en ik ben dan ook zeer blij dat hij het weer aan durft om samen met mij er weer op uit te trekken naar de States. Zeg uw zeg Luc, zou ik zo zeggen .144_4498 (Small)

DSC05174 (Small)

Collega’s !

De naam is Luc Van den Bossche, 21 jaar jong, en voor mij al de 2e maal naar

de States ! De vorige stage, Jacksonville 2005, was samen met Pascal, en omdat hij zich zo voorbeeldig gedragen heeft, geef ik hem een kans om ons te begeleiden op onze stage…

Terug ben ik de jongste van ‘den hoop’, maar daar wen ik ondertussen al aan… en aangezien ik nu de magische leeftijd van 21 bereikt heb, mag ik mij nu legaal wagen aan een lokale alcoholische dorstlesser aldaar..

Ik werk als beroepskracht in de brandweer van Eeklo, waar ik insta voor de ambulancedienst en de goeie werking van het korps, in de ruimste zin van het woord.. Daarbuiten ben ik nog vrijwilliger in de brandweer van Kaprijke, wat ook direct mijn thuishaven is !

Ik volgde nog de cursus van gaspakdrager en om up-to-date te blijven volg ik af en toe een oefening mee bijde collega’s van Zelzate.

Als laatste een sfeerbeeld van de vorige stage, Jacksonville 2005..

Tot de 16e !

Luc

Well done, Luc! Maare, ik gedraag me altijd voorbeeldig. Ge kent me toch! En ik ben ook blij dat dat probleemke met dienen alcohol voor jou ook van de baan is. Nu kunnen we eindelijk eens een brouwerij aldaar gaan bezoeken zonder ons paspoort uit te halen ,hé? Doe ze daar allemaal de groeten( uwen pa en uw schattig vriendinneke en de rest) van mij!

Pascal

22:47 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.