20-09-07

FireObserver Frédéric Duboccage uit Kortrijk

Yups iedereen,

Iemand van een naaste buur van ons(Kortrijk) heeft het ook aangedurfd om eens te proeven van "the American way" en gelijk heeft ie! We spreken hier namelijk over Frédéric van Brandweer Kortrijk. Nen goe gast zoals de meeste pompiers zijn! Ge meug ne kje u gedach zegn, Fredje zoals ze langst hier zeggen. Allé!

Nvdr:Fredje is de jongen uiterst rechts. De kerel met zijn gele helm is ook een medereiziger die zich binnenkort zal voorstellen, Filiep Lefebvre uit Kortrijk.

fredje duboccage (Small)

 

Dag beste reisgenoten,
Ik ben nogal aan de late kant om mij eens voor te stellen maar hierbij komt het er dan toch nog van.
Mijn naam is Frédéric Duboccage, ik ben 29 jaar en woonachtig te Kortrijk. Beroepshalve ben ik verpakker in een bedrijf dat gespecialiseerd is in alles wat met communicatie te maken heeft. Ik ben ondertussen 9 jaar vrijwillig brandweerman te Kortrijk en sedert vorig jaar ben ik korporaal. Momenteel ben ik bezig met mijn cursus sergeant waar ik binnen 2 weken examen voor heb voor mijn laatste module.
Ik ben nog maar een 2-tal jaar lid van de Fire Observers. Al enkele jaren hoorde ik daar van spreken in de kazerne en hoe meer ik ervan hoorde, hoe meer mijn interesse groeide om eens een stage mee te maken bij onze Amerikaanse collega's. Een paar weken geleden heb ik dan één van mijn collega's in de kazerne kunnen overtuigen om zich samen met mij in te schrijven voor de stage in San Jose.
Dat is't zowat wat mij betreft. We zullen nog tijd genoeg hebben om kennis te maken op de info vergadering en zeker aan de overkant van de grote plas. Ik zie er al naar uit.
Met collegiale groeten
Frédéric Duboccage
Ja fredje, we zullen je zien daar op de vergadering, tot dan!

22:16 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

:-) succes met je examen Frédéric
en het beste in Amerika !

Gepost door: Borriquito | 20-09-07

fredje verder doorbijten u geraakt er wel .toffe kliekske daar in america.groetjes uit het subtropisch belgie.

Gepost door: ballou | 13-05-08

De commentaren zijn gesloten.