17-09-07

FireObserver Rudy Verhoeven uit Lier!

Beste Vrienden,

Hier hebben we de volgende deelnemer uit Lierke-Plezierke! We zijn goe bezig op deze manier! Dus zet u ne keer achter uw PC en stuur uw voorstelling op! DOEN!

 

IMG_3287 (Medium)
Ja ja , zot doen doet geen zeer!

IMG_3015 (Medium)

Mijn naam is Rudy Verhoeven.  Ik word 39 jaar ergens midden in onze reis, dus ik vrees dat me dat al meteen een rondje budweiser gaat kosten...
Ik woon en werk in Lier, waar ik sinds 1998 ook actief ben als vrijwilliger in het brandweerkorps.
Van beroep ben ik informaticus bij het Lierse OCMW, waar ik op mijn eentje verantwoordelijk ben voor een 100tal computers.
Alsof dat niet voldoende is breng ik ook in mijn vrije tijd nog regelmatig wat tijd door achter de pc.  Zo onderhoud ik ook de website van de brandweer (www.brandweer-lier.be).
Het is voor mij de tweede keer dat ik met de fireobservers naar de Verenigde Staten trek.  De eerste keer was in 2006 naar Texas, eveneens onder begeleiding van Filip en Frank en samen met mijn collega Steven.  Ik weet dus al heel wat van die mannen waar ik hier écht niets over mag vertellen J
Hierbij ook een paar sfeerbeelden van die trip.
Tot binnenkort,
Rudy


Ja Rudy, tot binnenkort voor de eerste info-vergadering die, zoals je weet doorgaat op 16 november a.s. in de Kazerne te Merelbeke. Be there!

Tot dan,

Pascal

21:49 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.