16-09-07

Ik ga de spits afbijten! FireObserver Pascal Favere uit Kuurne

Hallo,

Als de ontwerper van de blog zal ik maar de spits afbijten om mezelf voor te stellen op de blog.

DSCN0462 (Large)

Mijn naam is Pascal Favere, 33 jaar oud,en ik ben reeds 7 jaar vrijwillig brandweerman te Kuurne ( Inderdaad, ik ben da manneke in zijn short op de foto!) In het beroepsleven ben ik onderhoudsmecanicien in een tapijtfabriek te Kuurne. Ik ben er tevens vakbondafgevaardigde van de ABVV. Ik ben getrouwd met Sofie en we hebben samen een dochtertje van bijna 3 jaar, Murielle.

Dit gaat de tweede keer zijn dat ik de states bezoek met de FireObservers maar deze keer meteen als begeleider. De vorige keer was ik te gast in Jacksonville,FL in oktober 2005. Dat verblijf aldaar is me zo goed bevallen dat ik beslist terug wou gaan en zelfs wat meer! Als begeleider dus! En dit samen met Frank en Filip die zich spoedig op deze blog ook eens zullen voorstellen.

Mijn grootste hobby is de Fireobservers, zonder twijfel! Formule 1 is een van de andere, daar ben ik fan van de Scuderia Ferrari! Sportief kan het wat beter maar ik hou me staande wat dat betreft! Ik drink graag op zijn tijd een " Witte van Hoegaarden". Maar ik vrees dat die aldaar een beeteke duur gaan zijn, als ze al voor handen zijn!

Wat me vooral bij blijft van mijn vorige reis is dat we met een zeer goeie groep waren en dat er vriendschappen zijn gesloten voor het leven! Hopelijk zal het deze keer niet anders zijn!

Zo, nu weet ge al wat van mij. Ik zou zo zeggen: de volgende!

22:58 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

de rooie yup,goeie aankomst gehad,weet dat de verkiezingen vor de rooie beter zijn dan de groene ,maar weet nog niks van u persoonlijk,tot later

Gepost door: oorringske | 14-05-08

De commentaren zijn gesloten.